Capsule Zein Forte pentru slabit

RON 199.99 Pune in cos

Capsule Zein forte pentru slabit este un produs natural ce se recomanda a se consuma impreuna cu Ceai Zein detoxifiant pentru un efect maxim

Capsule Zein Forte pentru slabit

Un corp armonios si tonifiat este visul fiecarei persoane. Insa, pe langa indeplinirea standardelor personale in privinta fiizicului, kilogramele in plus devin o povara si pentru organism. De aceea, o silueta zvelta nu trebuie sa fie doar tinta noastra pentru a arata mai bine, ci si pentru a fi mai sanatosi. Aparitia diabetului, durerilor de oase, discopatiei, cresterea nivelului colesterolului, tensiunii arteriale reprezinta doar o parte din afectunile care pot fi declansate de cresterea greutatii peste limita normala.

Slabitul nu este o lupta usoara si de multe ori putem face alegeri gresite pentru a grabi procesul de slabire.

De aceea, venim in rezolvarea problemelor dumneavoastra cu  Capsule Zein Forte pentru slabit, care sunt realizate din plante naturale 100%, au fost concepute special pentru a depasi problema greutatii corporale excesive atat la femei cat si la barbati.

Efecte: 

-  Suprima pofta de mancare, inducand starea de satietate

 - Se reduce rapid greutatea, pastrand acelasi ritm de alimentatie

 - Creste nivelul de activitate al metabolismului

 - Accelereaza arderile de la nivelul abdomenului, reducandu-i volumul.

 Se recomanda:

- Consumul de lichide multe si reducerea consumului de alcool

- Pauza dupa o cura 3 luni de administrare a capsulelor

- Folosirea de Capsule Zein Forte pentru slabit impreuna cu Ceai Zein detoxifiant pentru obtinerea celor mai bune rezultate de detoxifiere si de reglare a metabolismului

Doza zilnica recomandata:

Doza unica pe zi recomandata este de o  Capsula Zein Forte pentru slabit, administrata inainte de micul dejun. Daca rezultatele nu sunt cele asteptate, dupa 4 saptamani de tratament se pot administra 2 Capsule Zein Forte pentru slabit intr-o doza zilnica unica, inainte de micul dejun.

Atentionari:

Acest produs nu inlocuieste un regim alimentar variat. A nu se depasi doza zilnica recomandata.

Persoanele cu boli cardiace si cele insarcinate trebuie sa foloseasca produsul cu atentie.

A nu se lasa la indemana copiilor. A se pastra la temperaturi intre 18 si 22 grC si ferit de umezeala.

Continut:

Poria (Poria cocos), Frunze de lotus (Nelumbo nucifera), Seminte de coix (Coix lachryma-jobi), Alge marine brune japoneze (Laminaria japonica), Seminte de ridiche (Raphanus sativus), Fructe de paducel (Crategus monogyna).

Necesar pentru o luna: 2 cutii.
Pret lunar: 399,98 Ron (inclusiv TVA)